Yeminee?!

Yeminee! is een start-up uit 2017. De twee ondernemers achter Yeminee! zijn Liron en Jörgen die met delicatessen uit met name het Midden-Oosten jou een aanvulling willen geven in het genieten van eten en smaaksensaties.

 

Onze producten zijn vers en gemaakt zonder additieven (e-nummers).

 

Informatie:

Yeminee! is gevestigd in Amstelveen

KvK: 69339783 

BTW nr.: 8578.37.709

 

U kunt betalen op de volgende manieren

  • Overboeking
  • Bij aflevering
  • Paypal
  • Creditcard (betaling met creditcard gaat via Paypal, kies a.u.b. voor deze methode tijdens het afronden van uw bestelling. U hoeft geen Paypal account te hebben.).

 

Our History

Yeminee! heeft zijn oorsprong in Yemen waar de jemenieten de heerlijke jeminitische salsa hebben ontdekt. De jeminieten hebben dit wonder verspreid over het Midden-Oosten waar Dalia (de moeder van Liron) in aanraking is gekomen met deze delicatesse.. Omdat het origineel best een pittige salsa is, heeft Dalia het verder ontwikkeld tot een toegankelijke salsa die voor ons als Nederlanders goed te behappen is. 

 

Jörgen en Liron zijn met name Yeminee! gaan waarderen tijdens de vele barbecues in het Vondelpark van Amsterdam. Om de standaard sauzen en vlees uit de supermarkt gaven zij allang niet meer om en zij zijn continu op zoek naar lekkere gerechten tijdens de barbecue met gezonde en lekkere zelfgemaakt sauzen. Liron had dalia's smaaksensatie meegenomen en Yeminee!...

 

Yeminee! is een feit geworden!